Поповић Ивановић: Нема имена убица, већ само политичке злоупотребе

Ни 14 месеци од убиства Оливера Ивановића, лидера грађанске иницијативе Слобода, демократија, правда није познато ко је налогодавац, а ко извршилац тог злочина.

Након што је Хашим Тачи изјавио да иза убиства стоји Милан Радоичић, а да је власт у Београду наручилалац, косовски тужилац Суљ Хоџа каже да је реч о политичким изјавама и да он о томе нема податке. 

Гостујући у Дневнику РТС-а, Милена Поповић Ивановић каже да је страшно то што ни после 14 месеци, нема имена убица већ само политичке злоупотребе и изјаве попут јучерашње коју, како је рекла, доживљава као атак на мртвог Оливера, породицу и државу Србију.

"Апелујем на све који имају доказе и праве информације да се обрате надлежима органима, да у супротном ћуте и да помогну  да се убиство реши до краја и једном за сва времена да се престане са сакуплањем политичких поена", рекла је супруга Оливера Ивановића.

Додала је да апсолутно верује полицији и тужилаштву Србије. 

"Знам да предано и свакодневно раде да се открије убица, тако да од њих управо очкујем да добијемо информацију ко је починио овај гнусни злочин", рекла је Милена Поповић Ивановић.

број коментара 2 пошаљи коментар
(субота, 16. мар 2019, 11:42)
Anja [нерегистровани]

Поповић Ивановић: Нема имена убица, већ само политичке злоупотребе

Ocekujemo da slucaj bude resen sto pre.

(субота, 16. мар 2019, 09:20)
Dejan [нерегистровани]

prijateljstvo

Nema ubice vec Pristina manipulise sa Oliverom i okrivljuje Srbiju.