Поповић Ивановић: Нема имена убица, већ само политичке злоупотребе

Ни 14 месеци од убиства Оливера Ивановића, лидера грађанске иницијативе Слобода, демократија, правда није познато ко је налогодавац, а ко извршилац тог злочина.

Након што је Хашим Тачи изјавио да иза убиства стоји Милан Радоичић, а да је власт у Београду наручилалац, косовски тужилац Суљ Хоџа каже да је реч о политичким изјавама и да он о томе нема податке. 

Гостујући у Дневнику РТС-а, Милена Поповић Ивановић каже да је страшно то што ни после 14 месеци, нема имена убица већ само политичке злоупотребе и изјаве попут јучерашње коју, како је рекла, доживљава као атак на мртвог Оливера, породицу и државу Србију.

"Апелујем на све који имају доказе и праве информације да се обрате надлежима органима, да у супротном ћуте и да помогну  да се убиство реши до краја и једном за сва времена да се престане са сакуплањем политичких поена", рекла је супруга Оливера Ивановића.

Додала је да апсолутно верује полицији и тужилаштву Србије. 

"Знам да предано и свакодневно раде да се открије убица, тако да од њих управо очкујем да добијемо информацију ко је починио овај гнусни злочин", рекла је Милена Поповић Ивановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво