Нападнут функционер СНС-а у Врању

Двојица маскираних мушкарца металним шипкама напали су у четвртак увече директора Водовода и генералног секретара Српске напредне странке у Врању Горана Ђорђевића, на прагу његове куће.

Горан Ђорђевић је на конференцији за медије рекао да је до напада дошло око девет сати увече, када је довезао сина са тренинга, а били су присутни и његова супруга и ћерка.

Металном шипком су ме два пута ударили у главу, моју ћерку чупали су за косу, а ударали су и супругу. Само захваљујући пукој срећи и сналажљивости моје супруге успели смо да избегнемо катастрофалне последице, рекао је Ђорђевић.

Када су нападачи побегли, позвана је полиција, а помоћ им је указана у Здравственом центру Врање.

"Могу одговорно да кажем да немам непријатеља, да никога нисам задужио и никога нисам повредио у овом граду. То што сам мета неких медија, у смислу константно пежуративног писања о мени, нека њима служи на част", казао је Ђорђевић.

Председник врањских напредњака Славиша Булатовић сматра да напад представља ударац на политику те странке, јер је реч о нападу на високог партијског функционера.

Саопштењем се огласила и ПУ Врање, која наводи да полиција предузима све мере и радње на расветљавању тог догађаја и интензивно трага за нападачима.

број коментара 0 пошаљи коментар