Марјановић: Одборници ПСГ дезинформишу јавност

Радослав Марјановић, заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда, оценио је да захтевом за обуставу појединих радова у граду, одборничка група Покрета слободних грађана - дезинформише јавност.

"Подсећам демагоге да је започета садња 300 нових стабала на Калемегдану и парку Ушће, као и да ће само током ове године у Београду бити засађено 4.500 нових садница дрвећа. Демагозима из опозиције смета што Српска напредна странка испуњава предизборна обећања и да град коначно силази на своје реке", навео је Марјановић у саопштењу.

На тврдњу одборника ПСГ, да се ради о "незапамћеном архитектонско-урбанистичком насиљу у граду Београду", као и о "уништавању најзначајнијих културних споменика и заштитних знакова нашег града", он указује да је до сада уклоњена пруга која је одвајала град од реке, обнављају се фасаде, завршава се пасарела од Калемегдана до Бетон хале, реконструише се Карађорђева улица и започиње изградња гондоле коју смо обећали грађанима на последњим градским изборима.

"Захваљујући политици Александра Вучића и Српске напредне странке коначно је започето уређење београдског приобаља и спуштање града на реке по узору на европске метрополе о чему су све власти пре нас деценијама само говориле и нису биле у стању да ураде", истакао је Марјановић.

Од Покрета слободних грађана чија се одборничка група у Скупштини града Београда распала и практично угасила, не можемо очекивати ништа друго сем бесмислених покушаја дезинформисања јавности који обилују елементарним незнањем, закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво