СНС: Оштећено седиште напредњака у Новом Саду

Током данашње протестне шетње "1 од 5 милиона" у Новом Саду начињена је штета на згради у улици Илије Огњановића у којој се налази седиште Градског одбора Српске напредне странке, саопштио је новосадски СНС.

"Ђиласови, Јеремићеви и Обрадовићеви вандали урадили су оно што једино знају, а то је уништавање објеката, јавне и приватне својине", наводи се у саопштењу ГО СНС-а.

Како оцењују новосадски напредњаци, нашавши се у безнадежној ситуацији због тога што им се број учесника протеста из недеље у недељу осипа, међусобно посвађани, ујединили су се у вандализму и показали велику дозу некултуре и небриге за Нови Сад.

У саопштењу се наводи да је примитивизам који су донедавно ширили само по друштвеним мрежама, а у чему је, како кажу, предњачио Сергеј Трифуновић, сада пренели и на улице градова Србије.

Градски одбор СНС-а у Новом Саду поручује да је једини пут којим Србија треба да иде пут мира, толеранције и развоја и сматра да је због тога неопходно што пре одржати парламентарне изборе.

На њима ће се, како кажу, народ изјаснити између политике рушитељства, примитивизма и лоповлука и државотворне политике која решава најважније проблеме у држави - од питања Косова и Метохије, до отварања нових радних места, привлачења страног капитала до борбе против криминала којим иде СНС.

"То што је некима већ унапред јасно да на изборима немају никакве шансе, а да на улици не могу да промене власт, није разлог за иживљавање над грађанима, недавно Београда, данас Новог Сада, а сутра ко зна ког места у Србији", истиче СНС Новог Сада.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво