Милутин Јеличић Јутка поднео оставку

Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка потврдио је да подноси оставку на ту функцију, јер се случај због којег му се суди и који се, како наводи, догодио пре него што је постао члан Српске напредне странке, "користи за директан напад на председника Александра Вучића и за урушавање СНС-а".

Јеличић у писму јавности, које је доставио Танјугу, наводи да се на тај начин обраћа "због хајке која је оркестрирано организована у последњих годину дана од опозиције и букача, а која се користи искључиво у политичке сврхе и против председника Републике Србије Александра Вучића".

У писму Јеличић још наводи: "Подносим оставку на функцију председника општине Брус и враћам мандат који сам добио за повереника Општинског одбора СНС-а у Брусу. Такође, замрзавам чланство у мојој странци. Случај због којег сам на суду десио се док ја још нисам приступио Српској напредној странци и тада то опозицији није било занимљиво."

Јеличић тврди да су проблеми настали оног тренутка када се учланио у СНС и да се случај користи за директан напад на председника Александра Вучића и урушавање странке.  

Додаје, такође, да је пет пута изабран за председника општине Брус "на своје име Милутин Јеличић Јутка", на листи са људима које је искључиво он бирао.

"Нисам ја Драган Ђилас, који туче жене и њихове родитеље, нити сам његов близак сарадник познат по насиљу над женама и позивању на њихово силовање. Опозиција ово искључиво користи да неправедно ољага име председника Републике Србије и Српске напредне странке. Своју правду и истину доказаћу на суду", навео је Јеличић и нагласио да се, до окончања процеса који се води против њега, неће више обраћати јавности.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара