MУП демантује упад Албанаца у Куршумлију

Полицији није пријављен било какав упад групе наоружаних људи на територију централне Србије са простора АП Косово и Метохија, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Полицијској станици Куршумлија синоћ су радници који су секли шуму у рејону села Растелицa пријавили да су чули пуцње из правца Косова и Метохије, наводи се у саопштењу.

Полицији није пријављен било какав упад групе наоружаних људи на територију централне Србије са простора Косова и Метохије, али је полиција јуче, приликом редовне патроле у рејону села Растелица, уочила да је више кућа обијено.

Имајући у виду да је реч о кућама у којима нико не живи, полиција је одмах обавестила власнике, након чега је утврђено да је украдена једна ловачка пушка, моторна тестера и више различитог алата, напомиње се у саопштењу.

Полиција је о свему обавестила надлежно тужилаштво, по чијем налогу предузима све мере и радње на утврђивању околности ових догађаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво