ДСС: Извињење РТС-а није довољно

Затамњивање мајице, на којој су се виделе границе Косова са српском тробојком у прилогу РТС-а, скандалозан је потез, оценила је омладина ДСС-а и затражила детаљније образложење.

Представници омладине Демократске странке Србије окупили су се испред зграде РТС-а и затражили оставку уредника Јутарњег програма, због, како су рекли, скандалозног потеза који се догодио јуче, када је у прилогу затамњена мајица на којој су се виделе границе Косова са српском тробојком.

Из омладине ДСС-а оцењују да извињење јавности, које је јуче упутио РТС, није довољно и траже детаљније образложење.

Извињење је површно и није прецизирано о чему се радило, сматрају у тој странци.

"Ово је само још један доказ у каквом се стању налази новинарство у Србији", рекли су представници омладине ДСС-а, који су руководству РТС-а упутили писмо са својим захтевима.

Након протеста омладине ДСС-а, ова странка се огласила и саопштењем, у којем констатује да су покушаји замагљивања истине реалност данашње Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво