Српска листа: Пораз антисрспких протеста у Косовској Митровици

Српска листа наводи да је пораз антисрпских протеста на Косову и Метохији, после Грачанице, вечерас потврђен и у Косовској Митровици.

"Десетак грађана Косовске Митровице инструисани од стране Ђиласа, Јеремића и Раде Трајковић, подржани са двадесетак грађана општина ван Косова и Метохије, сакривајући антисрпске намере иза трагичног убиства Оливера Ивановића није успело у намери да Албанцима увелича прославу једнострано, противправно проглашене независности тзв Косова", саопштила је Срспка листа.

У саопштењу се наводи да Српска листа захваљује Митровчанима који су игнорисали овај "антисрпски скуп и тиме сачували честитост града хероја, Косовске Митровице, у којој се Србија чува и негује".

"Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу и Ради Трајковић поручујемо да престану са покушајима уношења раздора међу Србима. Податак да за четири протеста у три недеље нису успело да сакупе 100 учесника довољно говори о њиховом поразу", поручила је Српска листа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво