ЈС обележио славу и 15 година постојања

Јединстевена Србија (ЈС) је церемонијом сечења славског колача у својим просторијама у Јагодини обележила крсну славу Сретење и 15 година постојања.

Бројне госте, преставнике странке и других политичких партија из Јагодине и Поморавског округа, поздравио је председник ЈС и народни посланик Драган Марковић Палма.

"ЈС је данас велика политичка партија. Говоре нам да немамо министра па зато нисмо велики, а не мора у Србији данас неко да буде министар да би добро радио", рекао је Марковић.

Додао је да су њихови посланици у парламенту радили у функцији грађана и гласали за оно што су сматрали да је добро за грађане.

Марковић је такође позвао опозицију да данас, на велики државни и црквени празник не организују протестне скупове.

"Позивам опозицију ако јој је нешто свето у животу да данас не шетају, јер су најавили у неколико градова, а не знам ни против кога и за кога шетају и ко су они који им организују те скупове", рекао је Марковић.

Он је оценио и да правда полако долази за Србију, ако су Савет безбедности и велике државе затражили да Албанци на Косову повуку наметнуте таксе.

Марковић је истакао да ЈС подржава Александра Вучића, све што ради на унутрашњем и спољном плану.

Указао је и на то колико је Ивица Дачић као министар спољних полслова допринео да 11 земаља повуче признање тзв. Косова.

"ЈС позива на јединство, нисмо без везе узели такво име, већ јединство у правом смислу у жемљи и иностранству. Политика и политичари су пролазни, али Србија и грађани Србије су вечни. Србија се данас поштује и има добру будућност", оценио је Марковић за Танјуг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара