Мирослав Ивановић: И Приштини и Београду у интересу да се расветли убиствo

Брат убијеног лидера косовске Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића, Мирослав Ивановић, изјавио је да нема поузданих информација о укључености Милана Радоичића у то убиство или његову припрему.

Мирослав Ивановић је, гостујући у емисији Прави угао на РТВ, такође рекао да и Приштина и Београд имају интерес да се то убиство расветли.

Он је навео да нема поузданих информација да је Милан Радоичић умешан, али да "би слагао када би рекао да тај човек није предмет његовог интересовања", имајући у виду да је он неко ко је много помињан у том контексту, за њега се везују многе приче, нејасноће, много података, информација...

Ивановић је рекао да информације о убиству сазнаје као било који други читалац или гледалац телевизије, да му је ускраћено много тога што би било најнормалније да зна.

"Јесам судија и ако бих изговорио да неко треба да ме информише, ударио бих на самог себе, али, тражим наговештај. Не тражим детаље, али тражим уверење да је неко посвећен том циљу. Али, ја то не видим", рекао је Мирослав Ивановић.

број коментара 0 Пошаљи коментар