Вучић унео бадњак у зграду Председништва

Председник Србије Александар Вучић унео је бадњак у зграду Генералног секретаријата председника Републике на Андрићевом венцу.

Бадњак су заједно са председником унели гости из региона међу којима су председавајући и српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик, председник Српског народног већа у Хрватској Милорад Пуповац, председник Демократске партије Срба у Македонији и посланик Собрања Републике Македоније Иван Стоилковић.

Служби која је почела нешто после осам часова присуствују и председница Владе Србије Ана Брнабић и председница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Ту су и председавајући и српски председник Нове српске демократије Андрија Мандић, председник Демократске народне партије Црне Горе Милан Кнежевић и Горан Даниловић такође из Црне Горе.

Председник се захвалио присутнима што су дошли у Београд да заједно обележе Бадњи дан и честитао Божић и Бадњи дан Србима на Косову и Метохији.

"Ми смо уз њих, уз свој народ, посебно када је тешко. Имали смо тешку годину, а ни ова неће бити много лакша", рекао је Вучић.

Председник је после службе одржао састанак са гостима из региона, након чега се обратио јавности.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво