Ђурић: Јеремић би да ослаби и Србе из БиХ

Потпредседник ГО СНС Марко Ђурић рекао је да Вук Јеремић, као што покушава да ослаби Србе са КиМ, има задатак да ослаби и Србе у БиХ, при томе полазећи од тога да "сви који се баве политиком, попут њега, подједнако не маре за јавни и национални интерес".

Ђурић је рекао да се Вук Јеремић "не задовољава прављењем смутњи и ширењем панике у Србији, већ је решио да семе неспокоја и раздора засеје и међу напаћеним Србима са друге стране Дрине".

Додаје да "шеик из Гармишпартенкирхена", како Ђурић назива Јеремића, има задатак да ослаби Србе у Босни и Херцеговини и њихову несаломиву одлучност да се боре против прекрајања Дејтонског споразума и унитаризације којом би изгубили сва колективна права.

"Јеремић на исти начин покушава да ослаби и Србе на Косову и Метохији, јер иза његових напада на Александра Вучића, очигледно се крије много подлија намера да, по задатку који му је неко други дао, на сваки начин спречи да се Срби окупе иза заједничког националног интереса", навео је Ђурић.

Истиче да су "лажи да председник Александар Вучић намерава да тргује српским земљама и интересима због опстанка на власти" проистекле "из Јеремићевог болесног поимања политике" као средства за богаћење и задовољавање најнижих страсти и апетита.

"Председник Вучић и Српска напредна странка заувек су ставили тачку на мрачну епоху српске историје у којој су људи попут Јеремића имали и моћ и дрскост да уништавају саме темеље српске самосталности и постојања српске државе", рекао је Ђурић и додао да грађани виде Јеремићеве намере.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи