Завршна конвенција СЗС у Гучи

У сали Дома културе у Гучи је, уочи недељних локалних избора у општини Лучани, одржана завршна конвенција Савеза за Србију и листе "Савез за Драгачево - Милан Радичевић".

Носилац листе СЗС Милан Радичевић изјавио је да је жеља свих кандидата за одборнике на тој листи да општина откупљује напуштена сеоска домаћинства и додељује младима за започињање производње.

"Желимо да субвенционишемо ПДВ за куповину опреме за пољопривреду и садног материјала. Да деца из сиромашнијих породица имају бесплатне уџбенике, а свако друго дете бесплатан вртић. Да повећамо накнаду за рађање деце", рекао је Радичевић.

Један од оснивача СЗС Драган Ђилас, наведно је у саопштењу, захвалио се супрузи Милана Радичевић што подржава свој супруга и нагласио да без жена нема промена у Србији.

Додао је да је Србији потребно да Гуча живи 365 дана годишње, а не само седам, и да су потребни људи који ће, како је казао, зауставити продају наменске индустрије и да треба улагати у ту компанију.

Председник Двери Бошко Обрадовић подсетио је све да се налазе у крају који је највише дао јунака у Великом рату.

"Ми смо овде дошли да покажемо да смо и ми као и они слободни људи, и да, баш као и они у Горачићкој буни, не дамо општински печат", рекао је Обрадовић.

Локални избори у општини Лучани биће одржани у недељу, 16. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво