Михајловић: Није лак тренутак за нашу земљу

Није лак тренутак за нашу земљу и председника Александра Вучића због проблема које имамо на Косову и Метохији, поручила је чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић и додала да је потребна одговорност у свему што се ради.

Зорана Михајловић је, приликом посете општинском одбору СНС-а у Сурдулици, пренела поздраве председника Србије и СНС-а и навела да је он поручио да су једино заједно јаки и снажни. 

"Није лак тренутак за нашу земљу, није лак тренутак за нашег председника, ни за Владу и морамо да будемо свесни тога и да останемо одговорни у свему ономе што радимо. Председник Вучић вам је поручио да смо заједно јаки и снажни без обзира на све проблеме који данас постоје, а постоје на територији за коју се боримо да остане у Србији, а то је Косово и Метохија", нагласила је Михајловићева.

Обраћајући се члановима Општинског одбора, Михајловићева је рекла да жели да што пре СНС престане да буде опозиција у Сурдулици.

"Борили смо се заједно на изборима, близу је било, али следећи пут не сме да буде близу, морамо да будемо убедљиви, јер ја мислим да је СНС потенцијал у Сурдулици и мислим да можемо много више да урадимо за грађане Сурдулице, него они који су сада у власти", навела је чланица Председништва СНС-а.

Додала је да се сви из те странке, иако нису на власти у Сурдулици, труде да у том делу Србије, кроз оно што раде, било да су предузећа или министарства, улажу и показују шта могу добро да ураде.

Чланови општинског одбора СНС-а у Сурдулици су се током разговора са Михајловићeвом жалили на тренутне општинске власти које, како кажу, не чине довољно за добробит грађана Сурдулице.

број коментара 0 пошаљи коментар