СНС: Разбијено стакло на просторијама у Пожаревцу

Ноћас је каменом разбијено стакло на улазним вратима страначких просторија Српске напредне странке у Пожаревцу, саопштио је градски одбор те партије.

У саопштењу се наводи да пожаревачки одбор најоштрије осуђује вандалски чин који се десио у ноћи између суботе и недеље.

Полиција је извршила увиђај, истрага је у току.

"Надамо се да је овај чин само дело неодговорног појединца, а не вид политичке борбе против Српске напредне странке од стране опозиционних партија чији је једини програм напад на Александра Вучића и омаловажавање и унижавање његових напора за стабилизацију Србије и прогрес њених грађана", поручено је из СНС-а.

У међувремену, месни одбор СНС из Катраже, у општини Лучани, саопштио је да је синоћ у том месту уништаван предизборни материјал СНС и позвао надлежне да реагују и ухапсе починиоце.

"Да је у питању гнусан чин излива мржње према политичким неистомишљеницима показује чињеница да је прво скинут велики банер који се налазио испред странке и запаљен, а затим су починиоци, сматрајући да порука о линчу није довољно јака, други који се налази на самим просторијама такође запалили", наводи се у саопштењу МО СНС.

Они оцењују да је тиме послата порука о насиљу које починиоци спремају политичким неистомишљеницима.

Такође се наводи и да се ово десило, како кажу, током посете лидера опозиционог Савеза за Србију Драгана Ђиласа, Бошка Обрадовића, Борка Стефановића и Милана Стаматовића, Глогу и Вучковици.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво