Представници Срба са КиМ са Вучићем и Брнабићевом

Представници Срба са Косова и Метохије у Председништву Србије разговарaли су са председником Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић.

На састанку са Вучићем била је група од тридесетак представника институција, општина, предвођена председником Српске листе Гораном Ракићем и потпредседницима.

Ракић је јуче најавио да ће се представници Срба са КиМ састати данас у Београду са председником Александром Вучићем, како би се договорили о даљим корацима што би био одговор на кризу коју је изазвала Приштина, низ мера на штету људских и економских права српске заједнице, те на нове претње и провокације.

Ракић је у изјави Танјугу истакао да ће се Срби на Косову и Метохији борити искључиво мирним и ненасилним протестима против мера и кршења људских права од стране Приштине.

Председник је позвао Србе да остану при мирним протестима и да не чине даље кораке у напуштању приштинских институција.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво