Приштина, Силвана Арсовић на слободи после саслушања

Косовска полиција ослободила је Силвану Арсовић посла давања исказа о убиству једног од лидера Срба са севера Косова Оливера Ивановића, сазнаје РТС. Њој је укинута мера полицијског задржавања.

Истражне јединице косовске полиције су у понедељак спровеле Силвану Арсовић на саслушање у Приштину, после чега је задржана.

Косовска полиција је бившу Ивановићеву секретарицу задржала уз образложење да је осумњичена за "помагање у извршењу кривичног дела тешко убиство", рекао је раније њен адвокат Добрица Лазић.

Силвана Арсовић је, претходно, више пута давала исказ у вези са убиством Оливера Ивановића, чији је била близак сарадник и пријатељ.

Према речима најближе Ивановићеве сараднице Ксеније Божовић, након давања исказа у Пришитни тужилац је донео ослобађајућу одлуку што се тиче притвора.

"Чекамо решење суда, али најважније је сада да нам се она врати", додала је Ксенија Божовић.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(уторак, 27. нов 2018, 19:02) - anonymous [нерегистровани]

Strazbur

E sada da angazuje advokata i da tuzi njih za nepotrebno privodjenje, ne njihovom ili nasem sudu vec sudu u Strazburu, i trazi milionsku odstetu zbog celog tog neosnovanog maltretiranja, ne bi oni vise nikog tako privodili bez osnova.

(уторак, 27. нов 2018, 16:55) - markoni [нерегистровани]

Oliver Ivanovic

I zar ovo nije dokaz klasičnog iživljavanja odnosno lečenja frustracija samoproglašenih kosovskih glavešina!? Maltretiraju ženu, majku...

(уторак, 27. нов 2018, 15:50) - goga [нерегистровани]

namera

Namera Albanaca, nisu je hapsili odmah nego tek nekoliko meseci kasnije i u pravom momentu za njih da nastave plašenje i progon Srba na severu Kosova.

(уторак, 27. нов 2018, 15:48) - mario [нерегистровани]

maltretiranje

Samo su bezveze maltretirali ženu, bedan pokušaj zastrašivanja se nastavlja.

(уторак, 27. нов 2018, 15:03) - anonymous [нерегистровани]

Gde je tu logika?

„Косовска полиција ослободила је Силвану Арсовић посла давања исказа о убиству једног од лидера Срба са севера Косова Оливера Ивановића”

Прво су га неосновано лишили слободе и држали као таквог седам месеци у притвору без подизања оптужнице, потом су га држали у затвору две и по године док није ослобођен и „процес“ враћен на почетак.

Шест месеци потом убијен, где објективно сада не може да покрене питање одштете за време противправног лишавања слободе.

Е сада ти исти „врше истражне радње“ у покушају откривања неког другог извршиоца његовог убиства.

(уторак, 27. нов 2018, 14:46) - kovac1 [нерегистровани]

mmmmm

Maltretiraju ženu, samo prave farsu!

(уторак, 27. нов 2018, 14:41) - Marko [нерегистровани]

Kosmet

Odlična vest