Вучић честитао Јанковићу избор за градоначелника Љубљане

Београд и Љубљана су градови побратими и имају добру основу за још бољу сарадњу на свим пољима, навео је председник Србије Александар Вучић у честитки градоначелнику Љубљане Зорану Јанковићу, поводом поновног избора на ту дужност.

"Уверен сам да Вам поверење грађана Љубљане даје снажну и непоколебљиву вољу да Ваш град и даље водите утемељеним путем напретка. Приликом посета Љубљани, уверио сам се да се, захваљујући Вашој визији и енергији, континуирано развија и радовало би ме да део тих идеја применимо и у градовима у Србији", навео је Вучић у честитки Јанковићу.

"Београд и Љубљана су градови побратими и имају добру основу за још бољу сарадњу на свим пољима, те изражавам наду да ће у будућности она бити разноврснија, интензивнија и плодотворнијa", каже се у честитки Вучића градоначелнику Љубљане, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике.

број коментара 4 пошаљи коментар
(уторак, 20. нов 2018, 23:29)
Monja [нерегистровани]

cestitke

Iskrene čestitke sa zeljom za jos boljom i korektnijom saradnjom

(уторак, 20. нов 2018, 23:02)
Пеле [нерегистровани]

Љубљана

Поверење грађана Љубљане даје снажну и непоколебљиву вољу да Ваш град и даље водите утемељеним путем напретка. Грађани су дају подршку људима који раде и модернизују, развијају. Ово је свакако важно да Љубљана буде развојни центар.

(уторак, 20. нов 2018, 17:50)
Mašnica [нерегистровани]

Pobeda

Gradjani su prepoznali da je Zoran Jankovic prava osoba na pravom mestu.

(уторак, 20. нов 2018, 17:30)
Joki333 [нерегистровани]

Bravo

Pokazatelj da narod ceni i veruje u vasu politiku.