Поповић и Климов: Пуна подршка Русије око Косова

Министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић састао се са замеником председника Одбора за спољне послове Савета федерације Русије Андрејем Климовим, који му је пренео да је за Русију прихватљиво свако решење које је прихватљиво за српски народ и које је у складу са Резолуцијом 1244 Савета безбедности УН.

Двојица саговорника истакли су задовољство због одличне сарадње Србије и Русије, оценивши да постоји огроман потенцијал за њено унапређење у области иновација и дигиталне економије, саопштено је из Поповићевог кабинета.

Климов је такође изразио захвалност српском народу и Српској православној цркви због неподељене подршке очувању јединства Руске православне цркве.

Поповић је истакао да Србија трпи огромне притиске да постане чланица НАТО-а, али да српски народ никада то неће дозволити и поновио да Србија никада неће увести санкције Русији

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи