Гласање на два места за представнике мањина

Данас се одржава поновљено гласање на непосредним изборима на два бирачка места за чланове националних савета чешке и румунске националне мањине, саопштила је Републичка изборна комисија (РИК).

Поновљено гласање одржава се у Вршцу за избор чланова Националног савета румунске националне мањине и у Белој Цркви за избор чланова Националног савета чешке националне мањине.

Бирачка места су отворена јутрос на време, у 7.00, а изборни процес до сада на ова два бирачка места протиче без уочених неправилности, каже се у саопштењу РИК-а.

Подсећа се да бирачи уписани у посебне бирачке спискове на ова два бирачка места могу да гласају до 20 часова, а Републичка изборна комсија утврђује и објављује извештај са укупним резултатима избора у року од 96 часова од затварања бирачких места.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи