Реаговања на говор Зеленовића на скупу у Стразбуру

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић поручила је председнику општине Шабац Небојши Зеленовићу да нигде у Европи неће наићи на разумевање и подршку за криминал и дивљу градњу. Градски одбор Покрета социјалиста Шапца оценио је да није случајно што је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић на скупу у Стразбуру "блатио своју државу", у тренутку када, кажу, Србија економски, привредно и војно јача и решава своје најбитније државно питање.

Зорана Михајловић је саопштила да Небојша Зеленовић  греши ако мисли да ће у Савету Европе или у било којој другој европској институцији "наићи на разумевање за градњу без грађевинске дозволе, јер Европа такву праксу не познаје".

Наводи и да је погрешио ако мисли да ће му у европским институцијама неко поверовати кад борбу против дивље градње, која представља кривично дело, покушава да представи као политички прогон против његовог коалиционог партнера из Савеза за Србију и председника општине Чајетина, Милана Стаматовића.

Михајловићева је рекла да нико у Србији није изнад закона, па ни председник општине Чајетина.

Она је додала да је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре раније поднело пријаву Тужилаштву за организовани криминал, којом је обухваћен и председник општине Чајетина, на основу података који указују да је на Златибору на делу организовани криминал у области грађевинарства.

Реаговао је и бивши градоначелник Ниша и члан владајуће Српске напредне странке Зоран Перишић. Република Србија има симетричан и равномеран однос према свима, рекао је Перишић и додао да општине Шабац, Параћин и Чајетина нису ни на који начин деградиране у односу на друге.

Градски одбор Покрета социјалиста Шапца оценио је да није случајно што је градоначелник Шапца "блатио своју државу", у тренутку када, кажу, Србија економски, привредно и војно јача и решава своје најбитније државно питање.

"Није случајно то што је марионета Душана Петровића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, Небојша Зеленовић баш у овом тренутку ишао по свету да блати своју државу. Очигледно је да је Зеленовић апсолутно спреман на све, па чак и на то да се уместо са својим народом сврста са Весељијем, Угљанином, Комшићем и осталим мрзитељима Србије и да са њима руку под руку иде и блати Србију где год може и где год затреба, само да добије још мало власти", наводи се у саопштењу Покрета социјалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи