Маја Гојковић у Русији, обраћање посланицима Думе

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић предводи парламентарну делегацију на Трећој седници Комисије за сарадњу Народне скупштине Србије и Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације у Москви 22. и 23. октобра.

Како се наводи у саопштењу из Скупштине Србије, Маја Гојковић ће се на позив председника Државне думе Вјечислава Володина обратити руским посланицима на пленарној седници парламента.

Гојковићева и Володин ће имати и одвојен билатерални сусрет, а потом ће присуствовати отварању седнице Комисије за сарадњу два парламента.

У радном делу Комисије за сарадњу, посланици два парламента разматраће актуелне теме међупарламентарних односа, економске сарадње, питања дигиталне економије, сарадње у области културе, као и о изазове глобалних размера који не заобилазе Европу и Балкан, каже се у саопштењу.

Комисија за сарадњу Скупштине Србије и Државне думе формирана је на основу Споразума о сарадњи и Споразума о успостављању Комисије.

Прво заседање Комисије одржано је 17. децембра 2015. године у Москви, а друго 5. јуна 2017. године у Београду.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво