Ђурић: Јеремић никада неће доћи на власт у Србији

Потпредседник Главног одбора СНС-а Марко Ђурић рекао је да председник Народне странке Вук Јеремић никада неће доћи на власт, јер, како је рекао, Србија није његова "проклета авлија", већ слободна земља у којој одлучују грађани.

"Вук Јеремић никада неће доћи на власт у Србији колико год новца добио од Катара и свог пословног партнера Патрика Хоа, јер о томе одлучују грађани, а не инострани власници прљавог капитала", поручио је Ђурић, саопштио је СНС.

Истакао је да ће у Јеремићевој биографији трајно и неизбрисиво бити уписано да је он дијалог о КиМ изместио из УН, да је довео Еулекс, да је од Међународног суда правде добио потврду легалности једнострано проглашене косовске независности и да је довео албанске царинике на прелазе између Срба и Срба.

Ђурић оцењује да су Јеремићеви греси толико велики и неопростиви да их не може сакрити ни читава шума лажи и измишљотина о наводној угрожености демократије у Србији, јер грађани схватају да су они ти који данас одлучују о судбини државе, а не, како каже, "питомци Катара и међународних криминалаца".

"Није Србија Јеремићева проклета авлија, већ је слободна земља која је најзад уједињењем грађана иза државотворне политике Српске напредне странке и Александра Вучића повратила право да суверено одлучује о својој будућности", истакао је Ђурић.

Каже да је то право Србија изгубила управо под влашћу његове "тајкунско-лоповске дружине", али да је прогнавши их у мрачну прошлост изабрала бољу будућност, у којој они "могу бити само подсетник на нека суморна и мрачна времена када је наша држава била на граници да изгуби све оно за шта су се генерације наших предака бориле".

Јеремић је раније данас на седници Главног одбора рекао да Народна странка најбрже расте и да верује да ће бити прва наредна на власти, а критиковао је и политику актуелне власти према КиМ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво