Коха диторе: Косовска влада за лобирање за Интерпол издвојила 1,2 милиона евра

Приштинска влада је издвојила 1,2 милиона евра за лобирање за чланство Косова у Интерполу, због чега је опозиција затражила објашњење о томе како ће се тај новац обезбедити.

Влада у Приштини је ту одлуку донела на данашњој седници, преноси сајт Коха диторе.

Шеф парламентарне групе опозиционог Демократског савеза Косова (ЛДК) Авдулах Хоти затражио је објашњење ко ће платити новац за лобирање.

"Сада влада издваја 1,2 милиона евра за лобирање за чланство у Интерполу као да је у питању приватни бизнис. Владе земаља чланица Интерпола су те које гласају о пријему нове земље чланице у ову организацију. Значи, ко ће платити та средства", упитао је Хоти на својој Фејсбук страници. 

Додао је да, ако неко мисли да може да се сакрије иза одлука владе и наметне порезе грађанима без икакве транспарентности, онда греши, преноси Коха

"Намети грађанима се не могу злоупотребљавати на тај начин. Кад тад ће се за то полагати рачуни", поручио је Хоти и оценио да је прошлогодишња одлука Харадинајеве владе о повлачењу захтева за чланство у Интерполу била погрешна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи