Одбори СНС-а о претњама Срђана Нога

Градски одбори СНС у Београду и Нишу осудили су претње смрћу, које је посланик Двери Срђан Ного упутио председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

Континуирани говори мржње, отворене претње и позиви на силовање, вешање и убијање од стране представника Савеза за Србију окупљених око Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића, не могу више бити тумачени као појединачни испади, изјавила је Андреа Радуловић, чланица Градског одбора СНС у Београду.

"Након изјава Срђана Нога можемо да закључимо да се то више не може сматрати појединачним испадима, већ да постоји континуитет прљавих речи, говора мржње и отворених претњи припадника Савеза за Србију, што потврђују 'идеје' око којих су окупљени, које се темеље искључиво на пропагирању насиља и мржње против неистомишљеника, Српске напредне странке, против председника Републике Србије Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић", истакла је Радуловићева, а пренела Служба за информисање градског одбора.

И Срђан Коларић, члан београдског одбора СНС, најоштрије је осудио данас претње и у писаној изјави позвао надлежне да реагују.

"Позивам надлежне државне институције да реагују на овакво понашање квази политичара, који у одсуству властитих развојних програма за бољитак Србије, као једино оружје користе неосноване нападе, говор мржње и претње", навео је Коларић.

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин такође је најоштрије осудио претње и позивају надлежне институције да реагују.

У саопштењу тог општинског одбора СНС се наводи да полтрони Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, који руководе "пљачкашким савезом: срамним изјавама показују слику њихове политике.

Градски одбор Српске напредне странке Ниш осудио је изјаву народног посланика Двери Срђана Нога који је позвао на вешање највиших државних представника у Београду на Теразијама.

"Они који себе називају елитом ове земље све чешће у свом јавном говору посежу за позивањем на политичку праксу несвојствену демократским и цивилизованим земљама, а тако својствену нецивилизованим културама и окупационим режимима", наводи се у саопштењу ГО Српске напредне странке из Ниша.

Додају да после овако изречених јавних ексцеса, као и после, како истичу, позивања на војни пуч и државни удар у августу и на јавно силовање у септембру, пружају најснажнију подршку председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Брнабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи