Јеремић: Напредњаке за власт не везује ништа осим голог интереса

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да људе у напредњачкој власти не везује ништа осим голог интереса и да ће "власт отићи као руком однета" када тај материјални интерес буде доведен у питање.

Јеремић је на оснивачкој скупштини Градског одбора Народне странке Врбас рекао да је веома важно да у тренутку пада СНС са власти постоји организација попут Народне странке, која је спремна да прихвати све изазове.

"Морамо бити спремни за време које је пред нама, а потом и за поновну изградњу Србије из рушевина које ћемо по њиховом одласку затећи", рекао је Јеремић, пренела је Народна странка.

"Морамо добро да памтимо. Не смемо поновити грешке које су наши претходници чинили у преломним тренуцима у којима се мењао пут којим Србија иде", казао је Јеремић.

Јеремић је, поводом преговора о Косову и Метохији, истакао да се председнику Србије Александру Вучићу не сме дозволити да постигне договор који би подразумевао "разграничење" и пуноправно чланство Приштине у УН.

Истакао да 70.000 младих који годишње напусте Србију значи 70.000 проблема мање за координаторе СНС, јер људи који одлазе нису гласачи владајуће странке, па је за режим боље да они живе у Гетеборгу или Торонту.

"Са друге стране, за ову накарадну власт је најбоље да они који остану у Србији буду што сиромашнији, јер је тада њихов глас све јефтинији - данас литар уља, а сутра, бојим се, четврт литре - и да раде за 200 евра које ће потрошити у продавницама чији су власници странци", рекао је Јеремић.

За председника Градског одбора Народне странке Врбас изабран је Огњен Вујичић, власник кафеа у центру Врбаса коме је летос уклоњена башта уз асистенцију око 40 полицајаца, а приведено је осам чланова Народне странке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи