Вулин: Покрет социјалиста снажно подржава идеју разграничења

Покрет социјалиста снажно подржава идеју разграничења и наставља борбу за Србију социјалне правде, рекао је председник странке Александар Вулин на седници Главног одбора.

Покрет не мења стране и вредности за које се бори, рекао је Вулин и наставиће да се одлучно и упорно са Александром Вучићем и Српском напредном странком бори за Србију која неће поновити пљачкашку приватизацију. 

"Наставићемо борбу за војно неутралну Србију и Србију социјалне правде. Као национално одговорна левица снажно подржавамо идеју разграничења и заустављања ширења Велике Албаније и настављамо борбу за решавање националног питања Срба", рекао је председник Покрета социјалиста.

Главни одбор је  за генералног секретара изабрао Предрага Вулетића, а за потпредседнике Радета Рајковића, Ђорђа Комленског, Бојана Торбицу и Небојшу Петровића. 

У саопштењу са седнице наведена је и порука чланова Главног одбора – да је економски и војно снажна Србија гарант очувања Републике Српске, као и да је минутом ћутања одата пошта почасном председнику странке Ратку Зечевићу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи