"Добра сарадња српске и италијанске полиције"

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је у Београду са бригадним генералом италијанске Националне полиције Ђенаром Каполуонгом о унапређењу сарадње полиција двеју земаља у области борбе против организованог криминала и корупције.

На састанку су разматрани модалитети сарадње у оквиру ИПА пројекта "Борба против организованог криминала и корупције на Западном Балкану: међународна сарадња у кривичном правосуђу", чији је руководилац бригадни генерал Каполуонго, саопштио је МУП.

Стефановић и Каполуонго истакли су значај међународне оперативне полицијске сарадње, посебно у области борбе против тероризма, трговине наркотицима и сузбијања ирегуларних миграција.

Каполуонго је позвао министра Стефановића да крајем октобра присуствује конференцији која ће, у оквиру пројекта, бити одржана у Бринзију, а на којој се очекује присуство министара и директора полиција свих земаља учесница.

На састанку је констатована добра сарадња српске и италијанске полиције, а министар Стефановић се захвалио Италији на континуираној подршци нашој земљи у процесу европских интеграција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво