Ђурић: Јеремић ради на минирању компромиса

Потпредседник Главног одбора СНС-a Марко Ђурић оценио је да је Вук Јеремић већи лобиста против позиције Србије од Беџета Пацолија и да је заслужио честитке Приштине, где га, како каже, медији иначе редовно хвале.

"Јеремић месецима интензивно ради на спречавању и минирању компромиса у српско-албанским односима, а линије разграничења које он штити као неповредиве јесу исте оне линије које су он и Борис Тадић дефинисали када су поставили сталне прелазе и границу између Срба и Срба", навео је Ђурић у саопштењу.

Према његовим речима, Јеремић је показао још једном ко је и шта је када је отишао у иностранство да лобира против интереса своје државе и народа.

Да ствар буде гора, каже Ђурић, то чини у Сједињеним Америчким Државама, које су после много година интензивних дипломатских напора Београда најзад почеле да српском народу признају право на сопствене националне интересе.

"У најогољенијем наступу антидржавног и антинационалног деловања, Јеремић је, не само Србима на Косову и Метохији, већ и Србима у читавом региону, поручио да су сви други имали право да исцртвају границе на штету српског народа, а да једино Срби немају право да поставе питање праведности и одрживости насилно успостављених линија разграничења", истиче Ђурић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво