Весић: Уместо да изађе на ТВ дуел, Ђилас тужи РТС

Члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић осудио је поступак једног од лидера Савеза за Србију Драгана Ђиласа, који је тужио РТС после Весићевог позива да у ТВ дуелу објасни како се обогатио док је обављао јавне функције.

"Уместо да прихвати мој позив на ТВ дуел како бисмо пред грађанима Србије расправили како је уништио ПКБ, како се обогатио на јавној функцији и како је управљао медијима док је био на власти, Ђилас тужи РТС због моје изјаве!? Невероватно!", навео је у саопштењу Весић.

Он је оценио да та тужба показује право лице Драгана Ђиласа. 

Ђилас је поднео тужбу против главног и одговорног уредника РТС-а јер јавни сервис није објавио његов одговор на тврдње које је заменик градоначелника изнео на тој телевизији. 

У тужби упућеној Вишем суду у Београду наводи се да је Весић у Јутарњем програму РТС-а 22. септембра изнео низ нетачних информација у којима је између осталог помињао и подносиоца тужбе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи