СЗС: Питања Вучићу о Блеру

Савез за Србију позвао је председника Србије Александра Вучића да лично и недвосмислено грађанима одговори да ли је истина да бивши британски премијер Тони Блер, уз његову сагласност, разговара са највишим светским званичницима о размени територија, односно "разграничењу", после чега би Косово могло да постане пуноправни члан УН.

У саопштењу СЗС тражи и да, "уместо увредљивих и неоснованих изјава анонимног члана ГО СНС-а Петра Петковића на рачун Вука Јеремића", Вучић одговори и на питање да ли се то са Блером договорио у првој недељи јула, приликом Блерове посете Београду.

Да ли је Тони Блер прошле недеље о томе разговарао са немачком канцеларком Ангелом Меркел, као и да ли је предвиђено да на ту тему следеће недеље има састанак са високим америчким званичницима, пита СЗС.

Ако Блер није плаћен из буџета Србије, ко га онда тачно плаћа за те услуге, и шта је онај који то чини добио заузврат од Вучићевог режима?

Савез за Србију констатује да, уколико Александар Вучић настави да избегава одговоре на ова питања, намеће се закључак да је ово истина, што, како оцењује, "представља велику срамоту и понижење за грађане Србије, имајући у виду Блерову улогу у НАТО бомбардовању наше земље 1999. године".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи