Тачи на Газиводама: Прелепо место, посебне емоције

Косовски председник Хашим Тачи посетио је језеро Газиводе, где је пре само три недеље боравио председник Србије Александар Вучић, пише приштинска "Газета експрес".

Хашим Тачи је рекао да је ту дошао да би разговарао са Србима и "посетио природне лепоте".

"Данас, након ове посете провозаћу се чамцем овим прелепим и јединственим местом. Била је посебна емоција провести неколико сати на језеру", рекао је Тачи.

Рекао је и да је имао веома добар разговор са Србима који ту живе, преноси Експрес.

"Желео бих да захвалим Србима на кафи, коју сам попио са њима. Било ми је задовољство да разговарам са њима", рекао је Тачи на Газиводама, пренео је Експрес.

Агенција Косова прес емитовала је око 14.00 сати снимак вожње Хашима Тачија језером Газиводе.

Засад није познато када су тачно ти снимци направљени.

На фотографијама и снимцима је Тачи са министром финансија Бедријем Хамсијем и шефом обавештајне службе Спендом Макхунијем и директором косовске полиције Рашитом Калајем.

Тачи се на језеру Газиводе, на северу Косова, појавио иако је раније из његовог кабинета саопштено да ће он у то време бити у касарни "Адем Јашари" у Приштини, одакле ће се обратити јавности у тренутку док се у Приштини одржава велики протест против њега и његове идеје о "корекцији границе са Србијом".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво