СНС у Шапцу: Нападнута жена члана странке

Шабачки СНС саопштио је да се током вечери догодио напад на супругу Повереника Месног одбора СНС Младена Чолића.

"Након атмосфере линча коју већ недељма срачунато праве представници локалне власти предвођене странком ‘Заједно за Србију' Душана Петровића према члановима и симпатизерима Српске напредне странке у Шапцу, вечерас су у домаћинство Младена Чолића, повереника Месног одбора СНС Јевремова, упали људи са фантомкама, претећи да ће му ликвидирати породицу уколико настави да прозива градоначелника Шапца и председника ЗЗС Небојшу Зеленовића", наводи се у саопштењу.

Како се истиче, упад се догодио око 22 часа док је супруга Младена Чолића склапала дечја колица, намеравајући да их унесе у кућу.

Како се наводи, двојица маскираних мушкараца прескочила су ограду на средини дворишта, ухватили су жену за уста, прекрили јој очи и саопштили: "Ако хоћеш да ти деца буду безбедна и да се ништа не деси твом мужу, кажи му да се смири политички".

"Под окриљем мрака брзо су побегли са лица места, а престрављена Чолићева жена једва се докопала мобилног телефона да би позвала супруга и полицију", наводи се у саопштењу.

У Чолићевом дворишту у приградском насељу Чавић је увиђај, а окупио се и велики број пријатеља и револтираних грађана да подрже његову породицу након овог срамотног чина, навео је СНС Шапца.

Иначе, Младен Чолић је дугогодишњи активиста СНС у Шапцу, али је пажњу Зеленовићевих људи вероватно "заслужио" најновијим политичким деловањем. Наиме, он је на Фејсбуку основао групу "Ослободимо Шабац", која се искључиво бави темама које интересују незадовољне грађане, објашњава СНС и закључује да је очигледно превише сметао, када су се " послушници Душана Петровића усудили на овакав напад".

Српска напредна странка Градски одбор Шабац сматра да свако има право на политичко деловање и различито мишљење. Србија је слободна и демократска земља и нико не би смео да се дрзне да напада људе, само зато што припадају другачијој политичкој опцији, закључује СНС.

Градски одбор Покрета социјалиста Шапца осудио је напад на супругу повереника Месног одбора СНС-а у том граду.

"Најоштрије осуђујемо сваки вид психолошког и физичког застрашивања и злостављања политичких опонената и њихових породица", навео је шабачки ПС у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи