СНС: Тзв. Савез за Србију показао право лице

Такозвани Савез за Србију, чији је искључиви циљ долазак на власт по сваку цену, још једном је показао своје право лице, саопштила је Информативна служба Градског одбора СНС Чачак.

"Окупили су се они који су познати по лоповлуцима, позивима на крвопролиће, а сада подстичу и на силовање жена које не мисле као они. Знају само да лажу, краду и сада видимо шта би радили свим женама у Србији да дођу на власт", истиче се у саопштењу.

Они који су, како се додаје, "привреду наше земље завили у црно, погасили на стотине хиљада радних места, оставили небројене породице без егзитенције, поново обећавају 'куле и градове', како би им грађани Србије дали савој глас на изборима".

"Ђилас, Јеремић, Стефановић, Обрадовић и остала братија мисле да могу бесмисленим причама да парирају раду и резултатима Српске напредне странке, свему ономе што је председник Александар Вучић учинио за наш народ. А учинио је много. Међународни рејтинг Србије подигнут је на највиши ниво икада, раст бруто друштвеног производа у прва два квартала 2018. године је међу највећима у Европи, по приливу страних инвестиција и отварању нових радних места лидер смо у региону", напомиње се у саопштењу.

Градски одбор СНС подсећа да је Чачак, после више од 30 година добио модерну индустријску зону, одмах затим и два велика инвеститора, који ће запослити више од 1.000 Чачана.

"Критике стижу од оних за чије власти град Чачак није добио ништа, сем затворених фабрика и безперспективности. СНС и Александра Вучића критикују они који нису урадили ни километар ауто-пута за наш град, док Чачак данас постаје раскрсница свих најважнијих путних праваца у Западној Србији", наглашава се у саопштењу.

Истиче се и да је на грађанима Србије да дају свој суд на неким наредним изборима.

"И да укажу поверење онима који раде и бележе резултате или онима који даноноћно прете, вређају и лажу, а капитал су стекли преко леђа народа, који је бивао све сиромашнији, а они све богатији", саопштио је чачански СНС.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво