СНС: Ђилас, Јеремић уништили ПКБ, а сад "брину"

Градски одбор Београд Српске напредне странке сматра да је срамно и лицемерно то што исти они који су системски уништавали ПКБ данас наводно брину због његове продаје.

"Парадокс је да Ђилас, Јеремић, Јанковић, Бошко Обрадовић и преостали чланови Савеза за пљачку, који су вршили пљачкашке приватизације и пола милиона људи оставили на улици и без посла, данас нападају приватизацију ПКБ-а који су својом бахатошћу задужили за преко 40 милиона евра", наводи се у саопштењу.

ГО СНС Београд наводи да је Ђилас са својим сарадницима у време свог мандата "обарао цену комбината како би обезбедио Мишковићу будзашто да га купи и да је зато за директора ПКБ-а поставио Мишковићевог блиског сарадника, који је по директиви узимао неповољне кредите и тако ојадио комбинат, а кроз набавку машина преко Мишковићеве фирме додатно му је упумпавао милионе из ПКБ-а".

"За разлику од Ђиласа, Јеремића, Јанковића и Бошка Обрадовића, актуелна власт, ефикасним и одговорним радом, пронашла је најбоље могуће решење за ПКБ и његове раднике и на делу показала бригу о њима", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи