Народна странка: Продаја ПКБ је превара

Начин на који је спроведена приватизација Пољопривредног комбината Београда (ПКБ) доказ је да власт ради против интереса грађана Србије, као и да је напредњачки режим целу Србију ставио "на добош", изјавио је први потпредседник Народне странке (НС) Мирослав Алексић, наглашавајући да је "ПКБ национални ресурс Србије".

Мирослав Алексић је, како у саопштењу преноси Народна странка, истакао да је "режим продајући ПКБ на намештеном тендеру у потпуности уништио гигант чија површина земљишта износи готово колико и цела површина урбаног дела Београда".

"Просто је невероватно да рачуница показује да је земљиште ПКБ, усред Београда, продато по цени од 60 евра по ару, и то ако само рачунате голо земљиште, а јасно је да су на њему и објекти и сва друга имовина ПКБ", оценио је Алексић.

Сугеришући питање српским пољопривредницима "могу ли они по тој цени да купе земљу у Србији", Алескић је приватизацију ПКБ назвао преваром и распродајом.

"Није то приватизација ПКБ - то је превара, то је брутална неодговорност ове власти. То је распродаја националних ресурса", нагласио је Алексић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво