Обраћање Вучића јавности у 21 час

Председник Србије Александар Вучић обратиће се јавности у 21 час. Пренос на Првом програму РТС-а.

Александар Вучић ће се са Андрићевог венца обратити јавности поводом бриселских преговора и посете Косову и Метохији.

Председник Србије се данас у Бриселу састао са високом представницом ЕУ Федериком Могерини, али није било трилатералног састанка са Хашимом Тачијем.

Директор Канцеларије Марко Ђурић рекао је тада да је питање да ли ће и када бити настављен дијалог. Ђурић је рекао и да се председник Србије до вечерас неће изјашњавати о посети Космету, али да ће, ако се буде одлучио да иде, сасвим сигурно посетити и језеро Газиводе.

Иначе, у Београд су из Приштине стигле забране за посету Газиводама, али и Зубином Потоку

Председник Вучић наредио је војсци, а затим затражио од полиције и БИА, да прекину сваку комуникацију са косовском полицијом, Кфором и било којим албанским и међународним представницима који делују на територији АП Косово, а поводом његове посете.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи