Весељи: Не зна се да ли Вучић долази на Косово

Председник косовске скупштине Кадри Весељи најавио је да може да се деси да председнику Србије Александру Вучићу буде забрањен улазак на Косово.

Весељи је, како преноси Коха диторе, поменуо три разлога зашто је званичницима Београда омогућен улазак на Косово, рекавши да у супротном "њихова нога не би згазила" на Косово.

"Не знам да ли долази Вучић на Косово, дали смо му дозволу, али деструкцијом стабилиности Косова она се доводи у питање. Други разлог, нема због чега да иде на Газиводе и не зна се да ли долази. Не желим ово да радим пред вама, да будем патриота или мање патриота, хоћу да постигнемо консензус...

Ако се одлучимо за забрану, Вучић неће да уђе на Косово. Оно о чему размишљамо је стање у којем се налазе наши суграђани, са позиција наше независне и суверене државе, са либерализацијом визног режима, са нашим међународним партнерима. У супротном, да није овакве ситуације, његова нога не би згазила на Косово. Нека проба без дозволе, зна онај други (Марко Ђурић)", рекао је Кадри Весељи.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво