Јованов одговара Савезу за Србију

Оснивачи Савеза за Србију разговарали су са грађанима Зрењанина, а главне теме биле су Косово и приватизација предузећа. Потпредседник ГО СНС Миленко Јованов поручује да они који су "упропастили државу, сад траже нову прилику за исто".

У разговору са Зрењанинцима оснивачи Савеза су оценили да се мора зауставити даља распродаја највредније државне имовине у бесцење, успоставити једнакост и спречити разграничење Србије од саме себе, односно давање "нашег за наше", наводи се у саопштењу Народне странке.

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да о програму Савеза за Србију од 30 тачака нема ни речи на великим националним телевизијама и додао да у Србији нема нормалног живота.

Говорећи о продаји државне имовине, Драган Ђилас је на скупу у хотелу "Војводина" рекао да није тачно да ништа што је државно не може да функционише, већ је само питање да ли они који то воде знају како се ради.

Председник Левице Србије Борко Стефановић рекао је да се Савез за Србију није окупио на политици "уа, Вучићу", јер нема ништа против њега лично, него против тога што су "пензионери и радници у Србији најсиромашнији у Европи због његове политике".

Јованов: Упропастили државу, сад траже нову прилику за исто

Потпредседник ГО СНС Миленко Јованов коментарисао је поруке Савеза са Србију са скупа у Зрењанину, рекавши да "они који су државу упропастили и довели до бакротства без стида траже од народа прилику да опет раде исто".

"Путујући циркус Драгана Ђиласа посетио је Зрењанин и пред малобројном публиком покушао да изведе нешто из свог богатог репертоара лажи, измишљотина и обмана", каже Јованов.

Јованов је рекао да је за Зрењанин, Банат и Србију много важнија вест то што ће, захваљујући Александру Вучићу, кинески инвеститор "Шандонг Линглонг" уложити 870 милиона евра у изградњу фабрике у овом граду и што ће посао добити 1.500 радника из Зрењанина и средњег Баната.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара