Проглашено седам изборних листа за изборе у Мајданпеку

За предстојеће редовне локалне изборе у општини Мајданпек, који ће бити одржани 2. септембра, Општинска изборна комисија прогласила је седам листа одборничких кандидата.

Проглашене су листе "Александар Вучић - Зато што волимо Мајданпек", "Милан Кркобабић - ПУПС - И Мајданпек је Србија", листа "Ивица Дачић и Драган Марковић Палма - СПС - Јединствена Србија", изјавио је за Танјуг председник Општинске изборне комисије у Мајданпеку Милош Јовановић.

За нови скупштински сазив, који има 31 одборника, кандидате су понудиле и "Доктор Марко Радуловић - Српски покрет Двери", "Влашка странка Мост", "Влашка странка" и, како је навео Јовановић данас је проглашена и листа Група грађана "Доста је било - Упалимо светло".

Рок за пријаву изборних листи истекао је 17 августа.

Јовановић је најавио да ће сутра на седници бити проглашена збирна листа, која ће након тога бити објављена у Службеном листу општине Мајданпек.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи