Јанковић: Вучићу, имаш календар

Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић је испред седишта председника Републике на Андрићевом венцу у Београду, јавно питао председника Србије Александра Вучића зашто истрага о убиству Оливера Ивановића седам месеци "стоји у месту" и да ли познаје налогодавце и извршиоце тог убиства.

Јанковић је испред зграде председника Републике дошао са својим присталицама који су носили велики бели транспарент на коме је исписано питање: "Ко је убио Оливера Ивановића".

"Александре Вучићу, имаш календар. Зашто ниси испунио обећање да ћеш у фебруару изаћи са информацијама о убиству Оливера Ивановића", упитао је Јанковић.

Он је питао и да ли је могуће да истрага стоји у месту седам месеци због Вучићевог "познанства са налогодавцима" убиства Оливера Ивановића.

Јанковић је рекао да ће Вучића историја памтити "као човека који сваки дан лагао грађане".

Јанковићев коалициони партнер из Зелене еколошке партије, Дејан Булатовић је питао Вучића када ће и да ли ће допустити да Србија буде земља која води рачуна о животној средини.

Окупљеним присталицама ПСГ-а све време је добацивао Симо Спасић, председник Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво