Јанковић: Вучићу, имаш календар

Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић је испред седишта председника Републике на Андрићевом венцу у Београду, јавно питао председника Србије Александра Вучића зашто истрага о убиству Оливера Ивановића седам месеци "стоји у месту" и да ли познаје налогодавце и извршиоце тог убиства.

Јанковић је испред зграде председника Републике дошао са својим присталицама који су носили велики бели транспарент на коме је исписано питање: "Ко је убио Оливера Ивановића".

"Александре Вучићу, имаш календар. Зашто ниси испунио обећање да ћеш у фебруару изаћи са информацијама о убиству Оливера Ивановића", упитао је Јанковић.

Он је питао и да ли је могуће да истрага стоји у месту седам месеци због Вучићевог "познанства са налогодавцима" убиства Оливера Ивановића.

Јанковић је рекао да ће Вучића историја памтити "као човека који сваки дан лагао грађане".

Јанковићев коалициони партнер из Зелене еколошке партије, Дејан Булатовић је питао Вучића када ће и да ли ће допустити да Србија буде земља која води рачуна о животној средини.

Окупљеним присталицама ПСГ-а све време је добацивао Симо Спасић, председник Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији.

број коментара 0 пошаљи коментар