Подршка Вучићу из странке и од коалиционих партнера

Потпредседник парламента Владимир Маринковић (СДПС) оценио је да се недељама води невиђена харанга против председника Србије Александра Вучића коју осуђује и истиче да "Србија први пут после толико година има стварног лидера са јасном визијом како земља треба да изгледа". Члан Председништва СНС Александар Јовичић позива тужилаштво да реагује на позиве на линч председника. Подршка стиже и из СПС-а.

Владимир Маринковић је у саопштењу навео да се удружило "кусо и репато", опозициони лидери који воде политику са летовања, део цркве, невладиних организација, те да, по његовој оцени, користе најприземније методе и муку народа на Косову и Метохији зарад јефтиних политичких поена.

Председник општине Палилула и члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић позвао је Тужилаштво да реагује на позиве појединих лидера опозиције који отворено позивају на државни удар и линч председника Србије и поручио да Тужилаштво мора да заштити "све недужне жртве сваког насилника".

Подршку Вучићу пружио је и функционер СНС-а Игор Бечић који је навео да се Србија налази у историјски важном тренутку будући да проблем Косова траје дуже од једног века, те да "немамо право да будемо нејединствени". 

СПС пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и Влади Србије у јасној опредељености и спремности да се дође до одговора на тешка питања, да се побеђује у миру и на најбољи начин заштите национални и државни интереси и наш народ на КиМ, изјавио је председник посланичке групе СПС у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић.

Потпредседник Српске листе Далибор Јевтић поручио је у отвореном писму да би напади на председника Србије Александра Вучића без обзира са којим би предлогом изашао за решење питања КиМ били увек исти и од истих људи и да би им сметало не решење већ Вучић.

Подршку председнику су, између осталих, пружили Окружни одбор СНС у Мачви, општински одбори странке у Рашки, Прибоју, Пријепољу, Чајетини, Звездари, Новом Пазару, Ариљу, као и народни посланик и члан извршног одбора СНС Крсто Јањушевић.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво