Јанковић: Албанци живе и у Београду, Новом Саду, Ваљеву, Ужицу...

Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић наставио је, попут посланика у Скупштини, да "поставља питања" властима у Пионирском парку, па је данас питао председника Србије да ли зна да Албанци живе и у Београду, Новом Саду, Ваљеву, Ужицу...

Јанковић је питао зашто власт не руши нелегално, а руши оно што је легално, а присутне полицајце питао је да ли су видели предлог нових плата у јавном сектору који, како тврди, предвиђа да им се плате смање за четвртину док истовремено плате народних посланика треба да се повећају са 70 на 250 хиљада динара.

Лидер ПСГ је рекао да ће сваке недеље бити све више питања и да ће парк испред Председништва једном бити пун људи.

Тада ће, каже, чувати Александра Вучића, како је раније већ говорио, да "не прође" као Чаушеску, јер у Србији лидери треба да се мењају на демократски начин.

Док је лидер ПСГ постављао питања, председник Удружења породица киднапованих и убијених на КиМ Симо Спасић истовремено се обраћао преко мегафона, а присталице ПСГ-а су покушале да га заклоне транспарентом.

 

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 11. авг 2018, 11:07)
anonymous [нерегистровани]

Jankovic

Jankovic bi trebalo da zna da nisu problem Albanci kao Albanci vec njihova vlast i predstavnici na Kosmetu, kao i oni koji to aktivno podrzavaju.