Орлић: ДС да не брине о ресурсима

Члан Председништва СНС Владимир Орлић поручио је члановима ДС-а да без потребе брину о стратешким ресурсима Србије, јер су, каже, током своје владавине успели да распродају и опљачкају све што су дохватили.

У саопштењу достављеном медијима, а којим реагује на захтев којим Демократска странка тражи од владе да грађанима предочи намере у вези са стратешким ресурсима Србије, попут ЕПС, ПКБ, Комерцијалне банке, уместо што то, како су навели у саопштењу, чине представници међународних институција.

ДС у свом саопштењу каже да се продаји тих ресурса оштро противи, а Орлић им поручује да су грађани најбоље осетили како изгледа када се ДС брине о њима и држави.

"Стручњаци из ДС показали су колико се брину и за државу и за народ када су плански уништавали домаће банке, одобравали сами себи криминалне кредите и живели као мали бегови", рекао је Орлић, те додао да су се "најбоље показали у време пљачкашких приватизација, где су се уграђивали".

Данас, како каже, насупрот томе, предузећа раде, налазе се стратешки партнери и штите интереси запослених.

Данас се, закључује Орлић, економска, али и свака друга политика, води самостално и у интересу државе и свих грађана Србије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи