Вучић примио амбасадорку Аустралије у опроштајну посету

Председник Србије Александар Вучић рекао је да се између Србије и Аустралије интензивирају контакти и политички дијалог, што даје импулс сарадњи у различитим областима, па је видљиво и интересовање аустралијских компанија за пословне прилике у нашој земљи.

Александар Вучић је то рекао у разговору са амбасадорком Аустралије Џулијом Фини коју је примио у опроштајну посету и том приликом јој захвалио на изузетном ангажовању на унапређењу односа двеју земаља, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

Вучић је посебно захвалио амбасадорки Фини што је током дипломатског мандата у Београду кроз различите пројекте помагала у решавању проблема најосетљивијих друштвених категорија.

Амбасадорка Фини је захвалила на доброј сарадњи са председником и Владом Србије и изразила задовољство што ју је посао дипломате довео у Србију и пружио јој прилику да упозна нашу земљу и људе, истакавши да је, током боравка у Београду, била сведок различитих позитивних промена. Она је истакла да је и српска заједница у Аустралији важан чинилац у повезивању двеју земаља.

Председник Вучић пожелео је амбасадорки Фини много успеха у даљем раду, наводи се у саопштењу.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво