Предложени чланови Комисије за извршење кривичних санкција

Скупштински одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одлучио је да парламенту предложи да чланови Комисије за извршење кривичних санкција буду Неђо Јовановић (СПС), Михајло Јокић (СНС), Срето Перић (СРС), Миланка Јевтовић Вукојичић (СНС) и Милан Кнежевић (СНС).

Председник одбора за правосуђе Петар Петровић објаснио је на почетку да по једног кандидата предлаже одбор за рад – Миланку Јевтовић Вукојичић, одбор за здравље и породицу – Милана Кнежевића и одбор за људска и мањинска права – Меху Омеровића.

Одбор за правосуђе предложио је да њихова три представника буду Неђо Јовановић, Михајло Јокић и Срета Перић.

Петровић је као коначан предлог Комисије који ће бити прослеђен скупштини предложио пет кандидата међу којима није био Мехо Омеровић, што су чланови одбора прихватили.

Чланови Одбора су прихватили више предлога споразума међу којима су Предлог споразума између Владе Србије и Владе Румуније о узајамној заштити размењених тајних података.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво