Драгана Белојевић в. д. секретара за спорт и омладину

На седници Градског већа Драгана Белојевић постављена је за вршиоца дужности секретара за спорт и омладину, док је за вршиоца дужности подсекретара постављен досадашњи секретар Зоран Јовановић.

Помоћник градоначелника Александар Марковић је, упутивши честитке истакнутим спортистима, изразио уверење да ће заједничка енергија прослављене рукометашице и успешног кошаркаша допринети развоју спорта у Београду.

"Тим Града Београда, појачан са још једним именом из света спорта, некада најбољом рукометашицом света која је била репрезентативка Југославије и играла у 'Радничком', 'Вождовцу', али и подгоричкој 'Будућности' и љубљанској 'Олимпији'. Уверен сам у добар тимски дух и игру Белојевићеве и Јовановића, који ће допринети развоју спорта у нашем граду", рекао је Марковић.

Помоћник градоначелника истакао је да на овај начин показујемо да најбољи спортисти пружају подршку политици града и да желе да дају свој допринос даљем развоју Београда, саопштио је Секретаројат за информисање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи