Дачић се састао са Елеонором Митрофановом

Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић примио је директорку Федералне агенције Руске Федерације за послове Заједнице независних држава, сународника у иностранству и међународну хуманитарну сарадњу Елеонору Митрофанову.

Елеонори Митрофановој изражена је захвалност за њен велики допринос унапређењу односа између две земље и њеном ангажовању као амбасадор Руске Федерације у Унеску, саопштило је ресорно министарство.

Министар Дачић честитао је Митрофановој на одликовању које примила од Српске православне цркве.

Изражена је захвалност за посвећеност руских партнера и организације којом она руководи у спровођењу и финансирању унутрашњег осликавања Храма Светог Саве у Београду.

На састанку је разговарано и о активностима и плановима за даљи развој сарадње у области културе, образовања и науке у наредном периоду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи