Акција Нове Србије "Пробуди се"

Нова Србија организовала акцију под називом "Пробуди се". Током акције функционери те странке грађанима су делили памфлете којима се указује на лоше потезе и неиспуњена обећања Владе Србије.

Нова Србија је, у оквиру акције "Пробуди се" одржане у центру Београда, предложила да се одложи једнострана примена трговинског споразума са Европском унијом и затражила хитну реализацију енергетског споразума са Русијом.

Потпредседница Нове Србије Дубравка Филиповски рекла је да је највећа обавеза владе да води рачуна о животним интересима граћана али да, како је оценила, актуелна влада као да не види проблеме са којима се граћани суочавају.

"Отворено постављамо питање и тражимо одговор од Владе Србије шта ће да раде грађани који због инфлације имају ниске плате и који су остали без посла", казала је Филиповски наводећи да по званичној евиденцији 430.000 људи тражпи посао, а 200.000 ради на црно.

Филиповски је рекла да је будџет који је Влада усвојила рестриктиван, да није развојни, да нема социјалну компоненту и да се огледа у томе што је објединио интересе 14 странака владајуће коалиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи